Aanbieding!

3-MMC Kristal

18.00250.00 incl. BTW

Let op, nieuwe batch per 10-6-2020!

De 3-MMC kristal die wij nu ook leveren bevat een hoger zuiverheidsgehalte dan de 3-MMC poeder. Je kunt ook via onze nieuwe website 3-MMC kristal kopen indien je liever met iDEAL wilt betalen.

2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanone HCl
CAS-Nr.: 1246816-62-5

Zuiverheid: 98.0%

1 gram 3-MMC kristal = € 22,00 (inclusief BTW)

2 gram 3-MMC kristal = € 40,00 (inclusief BTW)

3 gram 3-MMC kristal = € 55,00 (inclusief BTW)

5 gram 3-MMC kristal = € 90,00 (inclusief BTW)

10 gram 3-MMC kristal = € 160,00 (inclusief BTW)

Wissen
SKU: 3MMC-Kristal Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanone HCl
CAS-Nr.: 1246816-62-5

Zuiverheid: 98.0% minimaal

 

Wat is 3-MMC Kristal?

3-MMC zelf is de afkorting voor 3-Methyl Meth Cathinone en staat vooral bekend als de opvolger van 4-MMC (beter bekend als Mephedrone of ‘Meow Meow’).  Het is een synthetische cathinone wat inhoud dat het product een niet-natuurlijke (/chemisch) afgeleide vorm is van cathinone. Cathinone is het actieve bestanddeel in de khat plant (Cathulla edullis) welke vooral groeit in Oost Afrika. De kristalvorm ontstaat wanneer het bereidingsproces zeer secuur wordt uitgevoerd en de 3-MMC freebase zich ontwikkeld tot mooie, compacte kristalvorm.

Waar  en door wie deze stof is ontwikkeld is niet echt bekend, de  eerste keer dat het online te koop kwam was in 2012 via een Zweedse website en verder terug valt er weinig informatie te vinden over de oorspronkelijke ontwikkeling. In tegenstelling tot een heleboel andere  research chemicals zijn er met 3-MMC proeven gehouden op grote zoogdieren om de kenmerken en karakteristieken van deze stof in kaart te brengen waardoor er meer kennis over deze research chemical is in vergelijking met andere synthetische cathonines.

 

Hoe ziet 3-MMC kristal er uit?

3-MMC kristal kan variëren van glashelder kristallen tot mooie solide witte kristallen. Aangezien de meeste expertise voor het bereiden van de glasheldere kristallen voornamelijk in China gebaseerd was en daar niet meer geproduceerd wordt zijn de witte compacte kristallen het beste wat op de markt te krijgen is en kennen deze bij ons een hogere zuiverheid in vergelijking met 3-MMC Poeder. Ook bestaan er geel tot bruinachtige kristallen echter kennen die vaak een lagere zuiverheid dan de eerdergenoemde kristallen.

Er bestaat geen  specifieke kleur waar aan je 100% kan herkennen dat het om zuivere 3-MMC kristal gaat dus als je het ergens  koopt en je wil zeker zijn dat het om 3-MMC kristal gaat en niets anders dan kun je het in Nederland op verschillende locaties laten testen.

 

Houdbaarheid en toepassingen van 3-MMC kristal

Deze research chemical dient verpakt te worden en te blijven in een luchtdichte omgeving zoals een gripseal en daarnaast op een koele en droge plaats bewaard te worden. Met inachtneming van deze maatregelen kan het tot 2 jaar duren voor de stabiliteit onderhevig wordt aan bijvoorbeeld erosie of vochtvorming.

Wij verkopen 3-MMC kristal enkel voor sample referenties en om te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden alsmede forensische toepassingen.

Extra informatie

Gewicht1 g
Hoeveelheid

1 gram, 2 gram, 3 gram, 5 gram, 10 gram, 25 gram

Andere suggesties…