Aanbieding!

3-MMC

16.00200.00 incl. BTW

Je kunt ook via onze nieuwe website 3-MMC kopen indien je liever met Bitcoins wilt betalen.

De 3-MMC die wij nu leveren wijkt af qua uiterlijkheden van de vorige  voorraad, waar de vorige wit fijn poeder betrof hebben wij nu gebroken wit grof poeder.

2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanone HCl
CAS-Nr.: 1246816-62-5

Zuiverheid: 96.0%

1 gram 3-MMC = € 20,00 (inclusief BTW)

2 gram 3-MMC = € 38,00 (inclusief BTW)

3 gram 3-MMC = € 54,00 (inclusief BTW)

5 gram 3-MMC = € 88,00 (inclusief BTW)

10 gram 3-MMC = € 160,00 (inclusief BTW)

25 gram 3-MMC = € 360,00 (inclusief BTW)

Wissen
SKU: 3MMC Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanone HCl
CAS-Nr.: 1246816-62-5

Zuiverheid: 96.0%

 

Wat is 3-MMC poeder?

3-MMC is de afkorting voor 3-Methyl Meth Cathinone en staat vooral bekend als de opvolger van 4-MMC (beter bekend als Mephedrone of ‘Meow Meow’).  Het is een synthetische cathinone wat inhoud dat het product een niet-natuurlijke (/chemisch) afgeleide vorm is van cathinone. Cathinone is het actieve bestanddeel in de khat plant (Cathulla edullis) welke vooral groeit in Oost Afrika. De poedervorm ontstaat wanneer de grove kristallen worden gemalen en er dus een poedervorm overblijft.

Waar  en door wie deze stof is ontwikkeld is niet echt bekend, de  eerste keer dat het online te koop kwam was in 2012 via een Zweedse website en verder terug valt er weinig informatie te vinden over de oorspronkelijke ontwikkeling. In tegenstelling tot een heleboel andere  research chemicals zijn er met 3-MMC proeven gehouden op grote zoogdieren om de kenmerken en karakteristieken van deze stof in kaart te brengen waardoor er meer kennis over deze research chemical is in vergelijking met andere synthetische cathonines.

 

Hoe ziet 3-MMC poeder er uit?

De poedervorm kan variëren van heel fijn wit, ‘fluffy’ poeder tot grover, lichtbruin korrelig poeder. Ook bestaan er geel tot bruinachtige poedervormen echter kennen die vaak een lagere zuiverheid dan de meer wit georiënteerde poeders. Mocht je voor de meest zuivere vorm gaan dan raden wij aan om 3-MMC kristal te kopen.

Er bestaat dus geen  specifieke kleur waar je het aan kan herkennen dus als je het ergens  koopt en je wil zeker zijn dat het enkel 3-MMC is en niets anders dan kun je het in Nederland op verschillende locaties laten testen.

 

Houdbaarheid en toepassingen van 3-MMC poeder

Deze research chemical dient verpakt te worden en te blijven in een luchtdichte omgeving zoals een gripseal en daarnaast op een koele en droge plaats bewaard te worden. Met inachtneming van deze maatregelen kan het tot 2 jaar duren voor de stabiliteit onderhevig wordt aan bijvoorbeeld erosie of vochtvorming.

Wij verkopen 3-MMC enkel voor sample referenties en om te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden alsmede forensische toepassingen.

Extra informatie

Gewicht1 g
Hoeveelheid

1 gram, 2 gram, 3 gram, 5 gram, 10 gram, 25 gram

Andere suggesties…